The party

Ibland (okej, mest hela tiden) så får jag syn på ringen på mitt finger och stannar liksom till för att titta på den. Jag har inte riktigt ännu förstått att jag är förlovad. Om några år skall jag gifta mig med min bästa vän! Om jag är excited!? Jag hoppar typ upp och ner bara av tanken på det. Även om bröllopet sker först om tre fyra år så har jag inte kunnat låta bli att spara ner lite inspirationsbilder på Pinterest. Vi kan ju ta en titt på vad jag (vi, hehe) gillar.

Mörkblå, rosa och beige är den snyggaste kombon jag vet. Den här färgkombinationen är så himla fin. Och rolig idé att ha skorna i en annan färg än vitt.

Klänningen!!! Just nu är jag på jakt efter en klänning till en jubileumsårsfest senare i höst och den här modellen har jag verkligen fastnat för. Hoppas på att hitta något liknande men i mörkblått. Just nu är min drömklänning för bröllopet en med täckta axlar, djup rygg och som är ”lätt”. Jag är inget fan av stora tyllkjolar och vill gärna kunna röra mig obehindrat utan att få skavsår runt midjan av någon obekväm underkjol.

Ballonger. Jag är barnsligt förtjust i ballonger. Inte de där färgglada sakerna av folie man kan köpa på första maj utan riktiga, stora, runda ballonger. Jag vet inte riktigt hur, men jag vill gärna ha ballonger i festsalen.

Och så till sist, bröllopstårtan. Både jag och min blivande make är överens om att det inte blir en traditionell jordgubbstårta eller en tårta med sockermassa på. Men hur skulle det vara med en macaroon tårta (inget billigt nöje = då får vi spara pengar typ ett år längre) eller kanske en glassbar?

Eftersom det är länge ännu till bröllopet så kommer jag hinna drömma, längta, planera och fundera ännu en hel del. Så jag varnar nu för att den här bloggen antagligen kommer innehålla en hel del bröllopsprat i framtiden.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

 1. Tack för din kommentar i min blogg 🙂
  Jag gjorde precis som du förut, använde veckokalendern och gjorde scheman men det blev, precis som du skriver, ganska fullt 🙂
  Jag brukar skriva dagen innan eller så planerar jag i förväg tex en vecka i taget och då skriver jag in allt på tex söndagkväll – sen kan ju saker ändras men just söndagar är de dagar jag brukar planera in kommande vecka 🙂
  ——————————————————
  GRATTIS till förlovningen, visst är det roligt när man inte vant sig vid ringen och liksom tittar på den med jämna mellanrum – så kommer det bli när du gifter dig sen också 🙂
  Om du är på jakt efter fina klänningar har ju By Malina väldigt många fina i den stilen du visade i inlägget – lite dyra men kan ju iaf få inspiration!

  Trevlig fredag!

  1. Tack och tack för tipset! Jag kollade in dem och de är verkligen superfina och precis vad jag letar efter! Tror det blir att börja spara… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *