Om mig

bloggcollage1

När jag var yngre och bodde på landet drömde jag om att bo i en lägenhet med högt i tak och djupa fönsterbrädor i centrala Helsingfors. Efter några år i studiestaden Åbo blev drömmen sann. Another day in Helsinki handlar om att lära känna en ny stad, att laga mat i en minimal kokvrå och ibland även om utfärder utanför ring trean.

Så, vem är jag? Jag heter Fanny. 23 år. Studerar, springer, scoutar och drömmer mig bort på Pinterest. Jag bor med min blivande man i en lägenhet i ett gammalt höghus i Helsingfors. Bröllopet är dock inte inplanerat inom en nära framtid (vi säger tre till tio år om någon frågar) så det här är inte (ännu) en bröllopsblogg. Vi har inga barn och inga djur. Även om det tål att nämnas att jag gärna skulle ha en corgi ifall vi skulle ha tid och möjlighet att ha en hund.

Om man frågar min sambo vad mina tre favorit samtalsämnen just nu är så svarar han säkert: kandiämne (tänker bli klar rättsnotarie i höst),  heminredning och matlagning. Jag älskar att testa nya recept och smaker. Gamla möbler har alltid fascinerat mig och därför har vi försökt blanda både nytt och gammalt i vår lägenhet. Både mat och inredning kommer antagligen att synas i denna blogg.

Välkommen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *